Want to know more?

Alistair David Morton
Alistair David Morton
Partner / Engineering Director

+45 26 20 23 14
alm@attention-group.com

Vi søger kvinder 18+ til research af plaster 2017-05-19T09:37:19+00:00

Project Description

Lider du af forkølelsessår og bruger du forkølelsessårplastre, så se her!

Udviklingshuset Attention søger kvinder, der lider af forkølelsessår til interviews og demonstration af forkølelsessårsplastre.

Er du kvinde, 18 år eller derover, og lider du af forkølelsessår? Bruger du plastrer på dine forkølelsessår når de går i udbrud? -Så kan du hjælpe os og få et gavekort til Magasin på 500 kr som tak for hjælpen.

Vi er igang med at undersøge kvinders brug af plastre til forkølelsessår og skal i den forbindelse bruge 4-6 kvinder, der har erfaring med at bruge plastre.

For at kunne få et godt indblik i hvordan kvinder bruger disse plastre, har vi brug for kvinder til at demonstrere og tale om hvordan de normalt påsætter og bruger plastrene.

Du vil blive bedt om at vise os hvordan du håndterer og påfører plastrene, derefter vil du blive interviewet omkring den netop udførte demonstration og dine egne erfaringer med brugen af plastrene. Vi vil være to personer, der interviewer dig.

Demonstrationen vil blive filmet og der bliver taget billeder (dette er kun til internt brug og vil aldrig blive vist offentligt eller brugt i andre sammenhænge). Filmen og billederne er udelukkende for at kunne analysere din brug at plastrene.

 

Demonstrationen og interviewet vil tilsammen tage ca. 30 minutter og vil foregå hos:
Attention
Lergravsvej 57
2300 Kbh S
i tidsrummet 9- 17.

 

TILMELDING
Hvis du er interesseret i at deltage (eller har spørgsmål), så kontakt os per mail:
Ja tak jeg vil gerne være med

Vi glæder os til at høre fra dig!